I'm here, so please explain!

Lördag, 7.30, Övre, bar det av not Göteborg/Älvängen. Jag skulle följa med som hjälptränare/coach på en Aerobics gymnastics tävling, Cupen del 3.  Bilresan var mysig, lite sömn varvat med konversationer. Jag åkte med M och M. Väl framme så var det bara att börja med allas hår. En efter en, det var jätteroligt. Sen blev alla tävlande jätteupptagna med uppvärmning och annat tråkigt och när tävlingen satte igång stod jag bakom filmkameran och filmade. Det var roligt att se, för alla hade så olika rutiner.

Efter allt ståhej så skulle vi äta och varför inte på Mc Donalds, härligt. Vi hade skitkul och M tog priset i kassan när hon skulle beställa. Hahaha, jag höll på att dö!

In i bilen igen och sen släppte M utanför Halmstad där min mamma hämtade mig. Sen sov vi på ett place där över natten. Vid 11 dagen efter bar det av in mot centrala Halmstad där jag, G och J skulle ta tågt till Småland för att hälsa på en del av syskonen. Jag skulle mest leka frisör med alla, men det var roligt.

Igår var vi på A6, ett shoppingcenter i Jönköping, och jag hittade många fina saker på Carlings. Hahahahahaha!
och idag åkte vi från Skillingaryd vid halv 10 och var inte i stockholm förän 5. Jag älskar SJ. Fuckit!

Nu sitter jag i stockholm och fick reda på att jag och familjen ska gå och se Jonas Gardell på torsdag, riktigt härligt. och nu precis ropade dom och sa att jag skulle gå ner och äta glass. Det är bäst att obey order!

Dagens låt:  Leave right now - Will young
Dagens citat:  "Ingen dör oskuld - Livet knullar alla"     Emma


MEN DÅ FÅR NI HA DET BRA!


Indie pop

Jag sov 3 timmar inatt, härlig huvudvärk i morse!

hör du mig ?

du var långt bort
men ändå nära
ett slag i magen och
allt som gjort dig till en idiot var som bortblåst på en bråkdels sekund
du såg inte mig
just nu hatar jag dig för att du finns
du förstår inte


Idag har jag inte dansat i takt med resten av världen, speciellt inte på träningen. Jag vill bara försvinna, jag vill att du ska försvinna. Egentligen vill jag att du ska komma hit och hålla om mig så som ingen annan kan. Jag förstår inte vad det är du har som ingen annan har, du rubbar hela min existens. Helvete. Fan.


Idag hade vi skrivar workshop, vilket innebar att man skulle skriva dikter. Förresten är kajsa splendid när det kommer till sådant, man kan ju säga att man ligger i lä. Jag fick ihop en iallafall:

hör du mig om jag pratar?
hör du mig om jag berättar?
hör du mig om jag skriker?

du säger att du hör
men varför måste jag berätta
igen, igen, igen

du förstår nog inte hur viktigt det är att du hör just mig

Dagens låt:  Långsamt farväl - Lisa Nilsson

SO LONG FUCKERS !


Mitt hårdrocks jag

Lite wierd helg. Den har varit ganska lugn och jag har varit trött. Fredagen var skön, bbara chill med M och F. K skulle egentligen blivit färgad ,men med en massa olika märken och för lite färg så sket det sig. Lördagen var konstig, fest men ändå inte. Eller , ja jag vet inte ?

Idag, söndag, har jag sovit länge och sedan begav jag mig till min söta tränare/kompis/stylist eller vad ma nska kalla henne. Och vi provade ut löshåret och tyget som jag ska på mig på tisdag då det är modevisning.

Nu ska jag mysa med min tv.  Seeya  !

I might need you to hold me tonight

Jag har nog aldrig skrattat så mycket idag som vi gjorde på hantverken, sinnes! Vår klass är otrolig. Sex är alltid lika roligt att prata om och vad gör man inte för att cheer up en permanentrullning. Slutade 4 och kom med en senare buss än beräknat så jag kände att jag inte ville stressa ihjäl mig till träningen, så den uteslöts.

Nu sitter jag bara här, tänkte om jag skulle springa en runda.. men i stället proppade jag i mig 154g choklad, inte bra. Men det tar jag igen imorgon på träningen. Mohaha!

Nu ska jag nog bada och slappna av. Sen ska jag nog välja en bra film och gosa ner mig i min sköna säng!

Helgens citat: "Jag är en mogen apelsin, mogen apelsin, mogen apelsin"     - Matilda Levenborn
Dagens låt: Just hold me - Maria Mena

Vi dansar i takt till problemen

Tjo baloo! Dagen har inte varit den mest händelserika, men natali och jag skrattade ändå.  Hann knappt hem efter skolan innan det bar av till träningen, som tillkänna är 150 minuter lång, dvs 2 och en halv timme.  Mjölksyra i intervaller i en timme, HJÄÄLP!

Nu sitter jag och försöker varva ner så att jag kan äta. Om jag förtär något nu så kommer det komma upp igen, samma väg. Kanske ska ta ett bad, eller ?  Eller ska jag bara duscha snabbt och sen läsa i min bok som jag har i läxa? Eller så gör jag bara det som faller mig in i stunden!

Annars rullar allt på , ingen läxa och vi ska nog till THS imorgon och shoppa. Feeeeedt ! Sen blir det lite umgänge på kvällen, trevligt , trevligt.

Nej, men om man skulle gå och ta livet av sig!
 
Dagens ordspråk:
 "Bättre att dö stående än att leva på knä "      - Dolores Ibarurri
Dagens låt:  Karmarkontot - Timbuktu


I have to move on and leave you behind

Herregud vad man kan vara trött. Sjukt, engelskan imorse, snark. Jag har inte gjort så mycket idag, jag har faktiskt inte orkat. Skulle egentligen träffat F men något kom ivägen. Så det blir väl som dom flesta kvällar: Jag och One Tree Hill. HÄRLIGT.

Vi har aldrig någon läxa, det är fett chill. Så nu ska jag njuta av att jag är härligt trött och mysa i min säng.

Dagens citat: " Orörd tjej söker sugen kille"  - Anonym
Dagens låt: Wait for love- Matt White


Ha en bra kväll för det ska jag ha !

They call me Jane!

Tack för en underbar kväll, F. Jätteroligt och mysigt.

Jag har varit jätte trött idag, jag vet inte riktigt hur man ska få ihop allt. Det tar en och en halv timme att komma hem från skolan. Ball! Men men, imorgon är det lördag vilket betyder jobb och sedan K och N.

Fix och mys här sedan till E för ett hejdundrans party. Jag ser verkligen fram emot det. Men nu måste jag sova om jag ska orka gå upp imorgon så att jag kan vara på jobbet kl 9.

Dagens Citat:  "Dom bajsar mer när dom har sex"    -  Anonym
Dagens låt: Give it to me - Madonna

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LOOOOOOOOONG FUCKERS !


If you can handle it, undress me

Jag skulle inte gått upp i morse. Vaknade och kunde knappt röra mig, träningsvärk, träningsvärk.  Jag kom fram till dörren och sen kom trappan. Den fruktade trappan, där jag kom halvvägs sedan satte jag mig och "kasade" ner. Som när man var liten. För att tillkänna är det mina lår jag har svinont i.

Jag klarade mig igenom förmiddagen och efter lunchen fick jag sitta i receptionen i skolan på kundmottagningen, hyfsat drygt. Från 2-4. När vi slutade halv 5 så ösregnade det SÅKLART.

Väl hemma skulle jag skriva ut några noter, MEN skrivar helvetet fungerar inte. Nähä, men fuck it. SÅ jag åt lite, sen kändes det bättre. Mat mat mat, sen bar det av till träningen. Den gick förövrigt pissdåligt. Kommer inte ihåg ett piss av dansen, fint.

Idag hade jag bara velat vara Nalle Puh, liten melankolisk björn som bara tänker på håning.

Dagens citat: "Tänk, tänk, tänk"   - Nalle Puh
Dagens låt: Hope for the hopeless - A fine Frenzy

GLÖM OCH DRÖM

RSS 2.0