MAKE ME UP

Hopp hopp, praktik idag vilket var lika kul som vanligt. Jag klippte min lillebror och S. Förresten har S jättefin färg på håret nu. Dagen gick fort och min träning kunde jag inte gå på eftersom jag har varit sjuk, too bad. Så det bar hemåt och permanent teorin flög upp i händerna på mig. Den gick som ett rinnande vatten och det känns skönt.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska kalla på min alldeles egna hund(i 4 dagar till) och tvinga ut honom en runda. Hmm.. Ja , det ska jag.

Adios Amigos !

Dagens citat: " A professional writer is an amateur who didn't quit"   -Richard Bach
Dagens låt: "Don't give up, you are loved - Josh Groban" 

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

Jaha, det var så pass länge sen jag skrev att jag måste skämmas. Men nu är jag här för att uppdatera. Skolan och allt går bra. Faktum är att allt känns bättre än när jag gick i ettan, allt börjar falla på plats.  Men..

.. ibland blir saker och ting inte alltid som man väntat sig. Man ger allt man har, men går det inte så går det inte. Jag vet att jag tog rätt beslut men jag gissar att Hejdå alltid svider?  Natten mot söndag sov jag i min mammas säng, jag vågade inte vara ensam. Eller när vågar man vara det? Det är synd när saker och ting inte blir som man väntat sig.

Inatt delade jag säng med Matildas underbara hund " Sims", det kändes tryggt. En dag ska jag ha en alldeles egen hund och då ska jag vara lycklig.

Nu får Sims vara min alldeles egna hund i en vecka till, underbart. Jag har även bestämt att han ska bli min nya bästa kompis.

Idag har vi varit ute och gått, till min mormor. Där åt vi, tittade på tv och sov en liten stund. Nu sover min alldeles egna hund igen, bredvid mig. Hans andetag gör mig lugn.  Jag ska väl försöka skriva färdigt min engelsk uppgift och vara lite seriös. Imorgon blir det nog skola.

Dagens ordspråk: "What doesn't kill you makes you stronger"
Dagens låt: Almost lover- A Fine Frenzy

Nu ska jag väcka min alldeles egna hund och ta en promenad med honom !

SO LONG FUCKERS !!

RSS 2.0