En obehaglig distans, en konstig känsla någonstans - det känns tomt..

.. eller hur ?
Den 28/12 tvåtusennio.

Helt idiotiskt vad tiden går snabbt.
Gud!

Snart. Väldigt snart. Är det 2010. Snart är det student och flytt till Stockholm.
Jag undrar om det kommer bli olidligt att flytta ifrån alla.. äsch, det är inte så långt!

Var inne på min bilddagbok, det var ages ago. Typ ett år eller två. Jag hittade ett inlägg och en bild på Majsie, stämmer det fortfarande ?

Efterlyst; Hon är liten, jättesöt. Gör alltid roliga miner. Går lite utåt med fötterna, jättecharmigt. Äter så ofta hon kan. Ibland får hon små skrattanfall, går upp i varv och det blir inget stopp. När man kollar på film med henne frågar hon alltid vad filmen handlar om, även om det så har gått 5 sekunder eller 1 timme. Ibland skakar hennes händer. Hon är rädd för vinden, när det blåser kan hon knappt andas. Hon puffar ofta i sitt hår och är man någon stans med henne får man följa med på toaletten ofta för att fixa håret. Alltid hårspray och kam till hands! Hennes pussar är obeskrivliga och när hon skrattar blir man varm.    HAR NÅGON SETT HENNE? JAG TROR JAG ÄR AV MED HENNE. NÅGOT ÄR DET SOM SAKNAS I ALLAFALL.

"Efterlyst; Hon är liten, jättesöt. Gör alltid roliga miner. Går lite utåt med fötterna, jättecharmigt. Äter så ofta hon kan. Ibland får hon små skrattanfall, går upp i varv och det blir inget stopp. När man kollar på film med henne frågar hon alltid vad filmen handlar om, även om det så har gått 5 sekunder eller 1 timme. Ibland skakar hennes händer. Hon är rädd för vinden, när det blåser kan hon knappt andas. Hon puffar ofta i sitt hår och är man någon stans med henne får man följa med på toaletten ofta för att fixa håret. Alltid hårspray och kam till hands! Hennes pussar är obeskrivliga och när hon skrattar blir man varm.

HAR NÅGON SETT HENNE? JAG TROR JAG ÄR AV MED HENNE. NÅGOT ÄR DET SOM SAKNAS I ALLAFALL."


Imorgon bär det av till stan igen. Shoppa något fint kanske !

Godnatt Theodor , tomorrow I'll be a better person!


Jag önskar mig en julklapp i guld

Herregud vilken helg det har varit.. eller hela förra veckan. Träning ca 3 timmar varje dag, fredag paus, lördag uppvisning på Bellevuestadion vid 10. Direkt tillbaka till Trelleborg för att äta lite lunch. Klockan 1 skulle vi samlas på Lillevång för tävlingsgenomgång. Klockan 2 började tävlingen och sen var prisutdelningen vid halv 4. Det gick väldigt bra för de flesta. Jag placerade mig på förstaplats! Tihi, oväntat men jätteroligt.

Igår var det uppvisning på Söderslättshallen och det vad samling 9 på morgonen och slut vid 3. Sedan hann  jag precis hem om och duscha för att sedan vara på Lillevång vid halv 5 igen. Föreningens julfest, som var slut vid 9 men jag skulle ha med mig Mimmi hem och hon var tvungen att stanna kvar och städa så vi var inte därifrån förän 10 över 10.

Jag är helt slut.

Men nu är det sista rycket. Nu är skolan snart slut. Nu har jag bara ett skitstort arbete, en projektrapport och två prov kvar, sen ska jag andas ut. Sen ska jag till pappa, JIPPIE !

Jag börjar egentligen tjugo i två idag, men ska träffa projektgruppen halv 1. Nu äter jag frukost och ska snart skriva i min loggbok och fixa lite.

Dagens citat; " En ensam är stark är jag fan hellre svag"     Emil
Dagens låt; Velkommen til Medina - Medina


Tack och adjö !


RSS 2.0