I look to you

Jag vill vara hos min pappa. I skogen. Med den öppna brasan och med en kopp varm choklad. Jag vill sitta i hans famn och kolla film. Jag vill att projektarbetet ska vara slut. Jag vill inte vara här. Jag vill vara där. Nu.

Hos min pappa är jag fri. Inga tankar på skolan, inga plikter, inget jobb. Jag älskar min pappa, jag saknar min pappa. Jag har saknat honom i 18 år.

Jag var hos Martin förra fredagen och hela killgänget var där samt Erics föräldrar, och Martins såklart. Det var så jäkla skön stämning. Alla killar skämtar med papporna, det är inget spel, ingen som gör sig till. Alla trivs i varandras sällskap och alla är stolta över varandra. Det är mycket skratt. Jag vet att om min pappa hade varit här hade mina vänner också skrattat och skämtat med honom. Jag vet att min pappa hade tyckt om mina vänner, jag är stolt över dem. Jag är stolt över min pappa, han är den bästa i världen. Jag vet att min pappa står om jag faller, att hans famn är värd mer än alla andra i hela världen. Jag vet att han älskar mig, jag behöver honom.

Just nu längtar jag obeskrivligt till sommaren 2010 när Sofia Eriksson blir stockholmare och får bo med sin pappa.


Tack och Godnatt !

Kommentarer
Postat av: mimmi

din pappa är nog en av de bästa !



njut av nuet <3

2009-11-16 @ 07:48:12
URL: http://mimmisofies.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så fint skrivet!

2009-11-17 @ 18:21:58
URL: http://nathaliejovanovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0