the music is making me growing

Jävla idiot internet. Usch, min dator åker snart ut genom fönstret. Det går inte att logga in på msn, youtube fungerar inte, facebook är extremsegt och spotify spelar halva låtar. MY GOD !

Pling - Dagens i-landsproblem

Ikväll bär det av mot Mimmi, hon har fyllt 18 och det ska firas med träningstjejerna. Det blir även lite mys med Johannaknubbsäl innan vi drar dit.

Fler problem ; Vår skrivare är sönder (oteknisk låtsaspappa) och jag har ett arbete jag måste göra och till det behöver jag bilder som jag hade tänkt skriva ut på vår skrivare.

Jag borde sluta klaga
Jag borde städa mitt rum
Jag borde träna idag
Jag borde lämna min dator en stund (Oh no !)
Jag borde klä på mig då det var 1 timme sedan jag duschade
Jag borde ägna mer tid åt Edward, det var ett tag sen nu
Jag borde inte spela piano nu, men det gör jag ändå

Hejdå !

Dagens citat; "Heineken kommer väl från Norge?" Anonym
Dagens låt ; Kun for mig - Medina

Jag vill inte ha något jag kan leva med, jag vill ha något som jag inte kan leva utan

Igår var det fest, big time. Förfest hos Kajsa där vi klädde på oss rollerna som Katja, Natasja, Anja och Svetlana. Galet galet.. Sedan bar det av mot Slagthuset där David Guetta skulle tillfredställa oss. Vilket han gjorde.

Mina skor hade en klack på 15 cm, hurtful. När klockan slog halv 3 hade jag ohjälpligt ont i fötterna. DAMN! Jag mötte Sebbe som också ville hem så vi följdes åt. Idag vaknade jag och ville inte röra mina fötter. Två av mina tår lämnade sin känsel på Malmö Slagthus och har räknat upp till 6 blåsor, stora blåsor. Hjälp!

Jag ska ägna min dag åt att nyktra till, sedan ska jag till Kajsa för att hämta alla mina grejor som har ockuperat hennes rum. Stackars Kajsa! Ikväll bär det av mot Poland rättare sagt Kraków med några av mitt livs viktigaste människor.

Nu ska jag förlora mig i Edwards värld en stund och försöka glömma min huvudvärk.

GE MIG VATTEN !


Han säger till mig att jag ska..

Nu sitter vi, jsg och Mimmi, hos min pappa med en tänd brasa och kollar på tv. Imorgon bär det av mot Spendrups träningscenter för en utbildning i Funktionell Träning. Det ska bli intressant.

Vi befinner oss i huvudstaden fram till söndag kväll, det ska bli myyyysigt.

Jsg har nu börjat läsa den tredje boken och jag är helt övertygad över att Edward vill ha mig. Han har bara fått för sig att jag heter Bella, haha. Han är så tramsig ibland. Jag känner att vi har kontakt, han pratar till mig, som att jag hör hans röst. Det tråkiga är att han inte finns på riktigt, alls. Han kommer aldrig att finnas.

Jag vill inte läsa mer för då tar det slut snabbare, men jag vill ändå läsa hela tiden. MY GOD!

Inatt går jag och lägger mig för att få läsa, imorgon går jag upp för att Edward säger till mig att jag ska.


Vi hörs, Godnatt Edward!♥

Tankar

Jag kan inte skilja på
om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på
om jag vill vara med dig
Jag kan inte skilja på
om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på
om jag vill skada dig

Men du om någon borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
Jag undrade vad som hände
vi som skrattade nyss
Nu tror du säkert att jag hoppas
på något som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav
 

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
På varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
Fast du aldrig sagt ett ord


 

Han är min min min

Mysig dag idag. Gick i skolan 8 till 12 sedan träffade jag Anna och fikade. Har saknat henne så det var väldigt roligt att se henne. After a while anlände hennes sambo/pojkvän/tobbe och vi bestämde oss för att strosa runt lite.
På bussen tänkte jag sova lite men kunde inte slita mig från boken. Jag vill läsa så lite som möjligt för annars tar det slut så fort, men jag kan inte låta bli. Jag behöver den dagliga dosen av mitt lyckopiller.

Idag har Bella hittat Edward igen men jag vet inte vad som kommer hända. Årh , jag vill strunta i allt och bara läsa, läsa , läsa. Mina tankar fokuserar endast på Edward hela tiden.

Han finns inte, han finns inte, han finns inte.. HJÄLP!

Måste bara varna Kajsa som nu har börjat läsa ettan; du kommer inte vilja ha tid till något annat och kom ihåg att han är min and nothing else


Nu ska jag snart jobba, mina gymnaster blir bara bättre och bättre.

Adjö !


Låt det aldrig ta slut

En obehaglig distans, en konstig känsla någonstans..

det känns tomt, eller hur?
redbull och köffe

Idag vaknade jag och var omänskligt trött. Tänk om jag hade varit en vampyr, då hade jag aldrig varit trött.
Jag gick upp, duschade , åt och sen sov jag en kvart till. Vaknade och körde dirr till övre. Satte mig på bussen och efter 2 minuter somnade jag igen.

Nu har jag druckit kaffe och redbull så jag hoppas att jag kan hålla mig vaken.. som sagt, man skulle varit vampyr.

Idag har jag mycket att göra och kommer förmodligen inte hinna läsa så mycket som jag hade velat, DAMN !

Aja ,får väl ägna den otroligt långa bussresan hem åt att idiot läsa. Sedan väntar 3 timmars träning, MELOVES !

Nu ska jag och Natha gå till KSHI (Kultur och Stilhistoria) och jag ska fortsätta tjata om min loverboy

EDWARD, DU GÖR MINA DAGAR ! ♥

Dagens låt ; Africa - Karl Wolf
Dagens citat ; " Nu har jag sått för 10 000 kr, my god " Anonym

Detta kommer blir olidligt

Söndag.. jag tycker inte om söndagar, så är det bara .
Jag har idag fulländat Michelles hårförlängning, vilket blev jättebra. Glömde dock ta bilder,  får haffa henne i skolan och tvinga henne vara med på bild.

Har även hämtat min bil hos Världens Bästa Morbror som har lagat den då den var lite ledsen och sjuk. MELOVES!

Nu har jag precis läst ur min bok och jag märkte att jag snart har läst halva.. Åh, jag vill aldrig att de ska ta slut. Jag trodde jag läst i 20 minuter vilket visade sig vara 2 och en halv timme. 

Jag var inne på Stephenie Meyers (författaren) hemsida och läste lite om böckerna. Hon måste skriva fler och hon måste publicera "Midnight Sun" ( Twilight utifrån Edwards perspektiv)

Jag är omänskligt besatt och jag vill aldrig sluta läsa. Det känns som att jag är kär, en obeskrivlig känsla. Varje gång jag kommer på mig med att jag är kär i en vampyr som endast existerar i en bok, önskar jag att jag aldrig börjat läsa böckerna. Detta kommer blir olidligt..


Detta kommer bli olidligt

Dagens låt; Lät du henne komma närmre - Melissa Horn
Dagen citat; " Det kommer vara som att jag aldrig existerat"  Edward Cullen ♥


När den man älskar inte vill veta av en längre

Det var motigt att gå upp imorse eftersom jag läste ut min bok igår natt vilket höll mig vaken alldeles för länge.
Skälet till att jag inte stannade i sängen var för att det finns ju en uppföljare, eller rättare sagt tre uppföljare på boken jag precis läst ut.

Precis som att halva mitt liv levs med Bella och Edward, jag tänker på dem hela tiden. Jag började läsa på bussen in imorse och jag blev alldeles lycklig. Jag fylldes med glädje och satt nästan och skrattade högt. Jag vill inte lägga ifrån mig boken, aldrig. Jag vill inte att detta ska ha ett slut. Snälla sluta inte!

När jag hoppat på bussen hem så var det första jag gjorde att ta upp boken. Jag läste en bit, olyckligt förtrollad.. tills ett kapitel i boken då Edward berättar att han ska flytta och att han inte vill ha med Bella. .

.. hela min värld stannade. En klump i magen och det blev jobbigt att andas, precis som när den man älskar inte vill veta av en. Samma verkliga känsla. Mina ögon var på väg att brista ut i gråt. Jag blev ledsen på riktigt men jag kände att bussen inte var den rätta platsen att läsa detta viktiga kapitel. Jag slet boken ur min egen hand för att överleva mina obehagliga känslor. Jag tvingade in min iPod i öronen och satte på glad musik för att hålla ut.

När den man älskar inte vill veta av en längre vill man inte träffa någon annan, inte göra något roligt. Precis samma känsla, om jag inte hade lyssnat på glad musik hade jag lätt kunnat avboka bion ikväll.

Nu ska jag ta upp boken och fortsätta där jag slutade..
Jag tror att jag är förälskad, olyckligt kär, i något som inte finns och som aldrig kommer att existera

HJÄLP!


Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut

Idag när jag kom hem från jobbet åt jag för att sedan göra en kopp te och sjunka in i min nya drog..
Om jag kunde drömma (Twilight Serien, bok 1) - Stephenie Meyer


Jag har aldrig fångats av en bok sådär. Skälet till att jag går upp på morgonen är för att jag ska få läsa om hur Edward är magisk. Jag vill inte vara här, jag vill vara där Edward är. Jag vill byta plats med Bella.

Ikväll läste jag tre timmar i sträck, grät otaliga gånger och glömde helt bort mitt te. Jag hade, imorse, lovat mig att jag skulle sova tidigt idag. Men som dödligt besatt var jag tvungen att fortsätta läsa. När jag läst sista sidan i boken och lade ifrån mig den, kände jag en tomhet, som den mest groteska olyckliga kärlek. Jag trånade efter något jag aldrig kommer kunna få. Till min förvåning letade jag i rummet efter min Edward. Han hade känts så verklig. Jag tänkte ringa någon för att övertyga mig om att det finns hopp om en värld utanför boken. .

.. men jag sitter här, med svullna ögon, ett tomt hjärta och jag är förtrollad

Moder Teresa

Just nu sitter jag och gör en typisk Sofia-grej. Jag är otroligt arg och trött och vill inte studera mera så jag sitter med otroligt hög musik i hörlurar och sjunger på "Tusen Bitar - Björn Afzelius". Pianot har lockat länge nu så jag tror att jag ska bege mig mot det, ska bara komma på en bra låt att spela. Några förslag?

Idag hade vi en lektion som var väldigt chill. Sedan var det fotografering, ni får se oss i katalogen sen.. HVFR3B
Katja , Natasja och Lena gick sen till Go Go Green och deras trevliga personal. Det är en sak som kan irritera mig något otroligt - folk som har serviceyrken men inte kan vara trevliga. Man vill bara spotta dem i huvudet, my god!
Vi åt iallafall varsin sallad, duktiga, BK ligger precis bredvid.

Hade en mysig stund i solen!

Nu ska jag make love with my piano, adios!♥


Dagens låt ; Tusen Bitar - Björn Afzelius
Dagens citat ; "Det finns mer hunger efter kärlek och uppskattning i världen än efter bröd" Moder TeresaKanelbullens dag

Underbar dag. Kanelbullsbak i 6 timmar, yeah!

Nu väntar "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer och en varm säng, me loves !

Förresten, tack alla mina änglar för att ni är de bästa i världen, utan er hade jag tappat fästet!


Dagens låt ; Hallelujah - Il Divo

Dagens citat ; " Alltså det är söndag, vi dricker kaffe, bakar bullar och städar.. sånna morsor!"

Mohahah..

Vi ses kanske en dag på stan

Godnatt!

RSS 2.0