money makes the world go round

Idag skulle jag nog egentligen inte gått ur min säng. . Men det gjorde jag. Var i skolan kl 8 istället för tio i tio som vi egentligen börjar, bara för att rulla permanent. Rullade och fixade i 45 minuter sen höll jag på att svimma. Fyy! Så jag bestämde mig för att åka hem. Väl hemma gick jag och la mig och det som bara skulle bli två timmar blev fyra.

Sen märkte jag att mammas cykel var borta och ingen vet var den är, den är förmodligen stulen. Jag lånade systers cykel och cyklade till mormor för att äta och plugga lite. Men det ända mormor gjorde var att tjata om cykelhelvetet. Hon är expert på att ställa sjuka frågor hela tiden , om och om igen. Hade hon inte varit min mormor så hade jag skrikit åt henne att hålla käften. Men så kom min morbror tillslut , då är hon ofta lite tystare. Sen började det  vanliga tjatet om att jag kostar så mycket pengar hela tiden och hur mycket mamma får jobba för oss. Då var det bara; skjut dig! 

När det blev för mycket ringde jag A igen. Jag vet inte , men det känns altid bättre om jag får prata med honom. All ilska försvinner typ, eller han får höra när jag är arg, dock ej på honom. Förlåt !

Sång sång sång! I anderslöv, mamma hämtade mig hos mormor och var sur från början , eller "trött" som hon alltid säger.  Sången gick bra och blabla! Jag körde hem och vi diskuterade dig, det gjorde inte min dag positivare. Kommer hem och kommer på att cykeln står hos mormor och jag måste städa på IP.

Nej , jag orkar inte mer nu. Är på världens sämsta humör och då börjar mamma tjata om att jag måste ta ansvar för bla bla bla bla!  Jag brukar lyssna på min mamma och jag har respekt för henne men då sa jag bara ; "skit i det" . Slängde igen dörren och skrek " Jag hör inte "

Dessutom måste jag plugga satan för jag har prov om Håret och huden imorgon och jag har knappt tittat på det.

Dagar som denna vill jag bara finnas till i din famn !  Men det är så man är som mest upptagen med livet.

Andas och tänk på något bra ,  AU REVOIR


Bow chicawowow chicawowow..

.. tell her she completes you.

När de gör filmen om mitt liv lär det bli en komedi

Har precis kollat färdigt på " Alvin and the Chipmunks" faktiskt jävligt rolig film. Jag vill ha en egen Theodor, my love. Filmen sågs med Madde och Hanne, vääldigt trevligt. Annars är jag rättså sjuk; ont i huvudet, trött, ont i öronen och ögonen, överlag skit slö. Ändå väntar jobbet vid halv 8 imorgon. Det första man hör är 25 hundar, stora som små, som idiotskäller. Skallebank. Men jag älskar mitt jobb så jag ska inte klaga.

Nu sitter jag i rätt obekväma kläder och funderar på om jag ska sätta igång en film eller bara borsta tänderna och dö. Det lutar mer mot det sistnämnda. Hur som helst vill jag att du ska vara här för jag vill mysa med dig och jag vill säga förlåt. Förlåt för att jag inte kan vara den jag vill vara..

Du är i allafall något av det bästa jag har och när jag hör din röst känner jag lycka. Du är allt jag någonsin önskat mig.

I've made up my mind. Min säng fryser och jag tror bestämt att jag måste iväg och värma den. Ja , jag ska hälsa !


Goodnight Theodor , I'll be a better person tomorrow!

Alla hjärtans dag

Överskattat men gulligt..

Torsdagen den 14 februari. Jag har varit hemma från skolan idag. Halsont, huvudvärk och äckelförkylning. Jag har trots mitt tillstånd rullat ett permanent huvud, städat båda toaletterna, städat mitt rum som fan och varit ute och gått. Jag mår faktiskt mycket bättre nu.

Imorgon börjar jag 8.10 och slutar 11.40, skööönt. Sen är det lov. Efter jag har slutat ska jag hem till A och träffa honom eftersom han har varit i Berlin i 4 dagar nu och jag saknar honom.

Imorgon kväll är det tjejmiddag hon Madde, ett litet reunion party. Det blir det "gamla" gänget, riktigt fett. och herregud vad jag har saknat dom! 


Dagens ordspråk;
En människa glömmer kanske sakerna du sa , men aldrig hur du fick dem att känna sig.  

SKRUVA TILLBAKA TIDEN, JAG SAKNAR ER !


Nerklubbad

Så fort jag fick syn på dig blev jag nerklubbad.

Lite halv krasslig idag. Ont i halsen, ont i huvudet, ont i öronen och sen tog jag en spruta imorse som gjorde skitont. Min lillasyster skulle också spruta sig. Jag tog min först och skrämde upp henne som fan.. mohaha! Nej, det var faktiskt synd om henne, plutti.

Efter idrotten skulle jag som vanligt tillbaka till skolan för att öva permanentrullning. Det är assvårt och de andra som är uttagna till Skåne Mästerskapen är skitduktiga på det. Jag är inte sämst men låångt ifrån bäst. Iallafall gick det inte så bra med tanke på mitt tillstånd. Hungrig , mådde dåligt och var arg. Så tillslut tog jag dockjäveln och gick hem. Har sagt till mig själv att jag ska rulla upp ett helt huvud hemma ikväll, lycka till Sofia!

På bussen hem träffade jag S och E. Lite reunion där. Skitkul att snacka om 9an. Vi kom på att det nästan inte är någon som hälsar på en nu. Dålig stil!  Vi kom även på att ett litet reunionparty inte hade suttit fel. Vi ska bara hitta ett place sen så..    På nästa buss träffade jag K och som vanligt var det väldigt trevligt.
 
Nu ska jag cykla till min kära mormor och kräva lite mat, eller där blir man matad. 

SEE YA FUCKERS!  

"..tills jag typ dog"

" Alltså hade jag varit henne hade jag typ bara åkt runt hela världen och festat tills jag typ dog "  
                                                                                                                                     Carolina Gynning

Trevlig dag idag. Fönade 3 dockor och stannade sedan kvar i skolan för lite permanent rullning, underbart. Var tvungen att gå lite tidigare än planerat så jag fick strosa runt i Trellehåla en stund för att fördriva tiden, min träning började ju inte förän halv 7. Tog bussen 10 över 6 och tränade Streetdance till halv 8. Måste bara berömma min tränare J.M. Hon är otroligt duktig.

Imorgon ska jag faktiskt ta en spruta och jag grundligt hatar saker som gör fysiskt ont. Mamma måste följa med och hålla handen såklart. Sen ska jag köra till skolan, övningsköra alltså. Mycket kul. Så vid 10 är dagen igång som vilken annan dag som helst. Fast jag ser fram emot idrotten då vi ska ha Kvinnosjälvförsvar del 2. Askul!

Jag behöver bara stå ut en dag till innan A kommer hem och två dagar tills jag får träffa honom. Jag saknar honom!

Avslutningsvis;
Man kommer alltid längst med ett leende på läpparna !

Welcome mate!

Man har ju gått och blivit bloggare, alla andra är ju det så varför sticka ut?

Idag vaknade jag 08.09 och bussen som jag skulle ta för att hinna i tid gick 08.25 OCH jag hade tänkt duscha. Omöjligt. Men som den kvicka kvinna jag är hann jag både duscha, sminka mig, klä på mig och springa till bussen. Dock var jag inte vid liv förän efter en lunch och en latte.

Nu är klockan egentligen för mycket eftersom jag börjar 08.00 imorgon. Så jag får väl ta mig i kragen och tysta min sängs dova skrik efter mig.  Förresten har jag hunnit med att jogga idag också, en vit kamel till sofia.

GOODNIGHT WENDY!   

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0